#164 PEEING IN PUBLIC

Testweek is weer in zicht, en dat betekent weinig huiswerk en dus veel vrije tijd die je zou moeten gebruiken om te leren. Aan het einde van het jaar vertoon ik echter studieontwijkend gedrag, dus ging ik hardlopen. Een nieuwe route met het hertenkamp op de helft. Ik besloot een fotopauze in te lassen. Ik maakte één foto die helemaal voldeed aan het sprookjesplaatje. Mijn dierlijke model (laten we haar Bambi noemen) stond voor een groene achtergrond, stond totaal stil en keek recht in de lens. Dat verbaasde me, de eerdere foto’s die ik gemaakt had waren allemaal bewogen omdat dieren dat nou eenmaal doen. Na drie seconden merkte ik dat Bambi niet stilstond voor mijn foto, maar gewoon haar behoefte deed. Ik plaats geen foto’s van anderen op mijn blog die ik van mezelf ook niet zou plaatsen. Bovendien vond ik dit geitje veel schattiger.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s