#163 LIGHT GRAFFITI

Op internet kom je de gaafste dingen tegen die je kan doen met een camera. Op een ‘10 things to photograph on a boring rainy day’ lijstje kwam ik een leuke tutorial tegen. Mijn dag was behoorlijk saai en regenachtig, dus besloot ik het te proberen. Daar zat ik dan, in een donkere badkamer met een lampje te zwaaien naar mijn camera. Maar ik had gezien hoe gaaf dit kon worden (google maar eens naar ‘light graffiti‘) dus ging ik door. Zo goed als in de voorbeelden is het me nog niet gelukt, maar dat komt nog wel. Typisch iets waar ik een hele dag van mijn vakantie mee kan vullen, aangezien ik dan toch niets anders hoef te doen.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s