#162 THANKS MOM

Dat ik het getroffen heb met mijn moeder weet ik heel goed, maar ook met haar (kleding)smaak ben ik heel blij. Die komt namelijk nogal overeen met die van mij – of eigenlijk is het andersom, mijn smaak lijkt op die van haar. Het is niet zo dat ik alles zou dragen wat zij draagt, en het komt vaak genoeg voor dat ze zegt ‘Oh wat leuk, dat had ik vroeger ook zo kunnen dragen!’ Met de nadruk op vroeger, want ze is niet het soort moeder dat per se de trends wil volgen en dus in een knalgele skinny jeans, boxy top (een soort naveltruitje) of spijkerbroek met vlekken en gaten rondloopt. En dat is dan ook mijn geluk. Mama draagt vaak dingen die simpel maar mooi zijn, en dat soort dingen blijven altijd wel ‘in’. Een witte bloes of een zwart colbert kan altijd. Niemand dus die het merkte toen er steeds meer dingen uit haar kast opdoken die ik leuk vond en begon te dragen. Tot ik wel erg vaak ‘Nee, dat is van mama,’ antwoordde als iemand vroeg of ik iets nieuws droeg. ‘Is dat van je moeder?’ wordt nu wel eens gevraagd.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s