#161 OMELET

Er zaten vandaag wel twee mooie kleine blauwe eitjes in ons nestje, maar mama en/of papavogel waren nowhere to be seen. Ik had graag een fotoserie gemaakt: een leeg nestje, nestje met eitjes en dan van die kleine kale vogeltjes – schattig maar ook een beetje raar – gevoerd door hun moeder. Maar door gebrek aan ouders die de eitjes zouden moeten uitbroeden, gaat die laatste foto er denk ik niet komen. Een wijziging van de fotoplannen dus: leeg nestje, nestje met eitjes, omelet..?

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s