#157 A REAL ONE

Eerder vertelde ik al over het vogelnestje boven op mijn hoofd, maar vandaag bleek er opeens een echt nest gebouwd te zijn, en wel op de lamp naast onze voordeur. Terwijl ik in de keuken zat dacht ik zwarte vlagen voorbij te zien flitsen. Ik hoopte dat het de pakketjesmeneer was met het schattige tasje wat ik online besteld had, maar na een aantal keren opgekeken te hebben van mijn huiswerk bedacht ik dat ik het me waarschijnlijk inbeeldde. Niets bleek minder waar toen mama thuiskwam en me vertelde dat er een vogel druk bezig was met het bouwen van een nestje en dus af en aan vloog met takjes en twijgjes, vlak langs het keukenraam. Toen ik op een stoel klom om het van dichterbij te bekijken – en fotograferen – lagen er nog geen eitjes in. Een huis bouwen en een gezin stichten op één dag is denk ik iets te veel van het goede.

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s