#156 CHALLENGE OF THE DAY

Ik had de perfecte dag uitgekozen om ziek te zijn. Want hoewel er meestal pauzes zitten tussen regenbuien viel het vandaag als een onophoudelijk grijs gordijn naar beneden. Niet dat ik er veel last van heb gehad: ik bracht mijn dag in bed/bad door, afwisselend tv kijkend, tijdschriften lezend en doelloos rondsurfend op het internet. Het spannendste moment vandaag was het maken van bovenstaande foto. Ik probeerde namelijk én zo dicht mogelijk bij het water te komen, én mijn camera droog te houden. Ik weet het, dit is vragen om problemen, maar ik moet toch ergens mijn dagelijkse uitdaging vandaan halen.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s