#155 SMURF SMOOTHIES

Smurfenijs is een raar fenomeen. Appelijs smaakt namelijk naar appel, kaneel naar kaneel en meloen naar meloen, maar smurfenijs… smaakt niet naar smurfen. Dat denk ik tenminste, ik heb namelijk nog nooit een smurf geproefd. De onduidelijkeheid rondom de smaak van smurfenijs weerhield mij er altijd van het te bestellen. Bovendien voelt het eten van iets blauws voor mij niet natuurlijk. Ik bedoel, welk eten is er nou blauw? En dan bedoel ik smurfenblauw, want er zijn ook blauwe bessen, maar dat is toch iets heel anders. Afgezien van winegums die de vorm hebben van smurfen – daar heb je ze weer! – kan ik niets bedenken. Vandaag werd het raadsel van het knalblauwe ijs opgelost. De ijssalon had namelijk geen vanille meer, dus werd het smurfenijs voor in de smoothies. Na geproefd te hebben bleek dat precies hetzelfde te smaken. De smoothies zagen er alleen iets blauwer uit dan gewoonlijk.

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s