#152 BIRDS NEST

Naast zelf een blog bij te houden volg ik ook blogs van anderen. Vooral op de modeblogs was bovenstaand kapsel een enorme hit: het nonchalante vogelnestje bovenop je hoofd. Eerst was het voor mij een raadsel hoe ik dit ook zou kunnen doen, maar al snel doken er op YouTube filmpjes op van mensen die het lieten zien, op talloze manieren zelfs. Bleek dat dit nonchalante kapsel in vele gevallen slechts nonchalant leek. Voor de meeste methodes was namelijk wat meer nodig dan een elastiekje en een beetje handigheid. Vele schuifspeldjes, bussen haarlak en zelfs sokken werden gebruikt om zo’n knotje te maken. (Dat laatste heb ik geprobeerd trouwens, en het werkte best goed. Tot ik een keer niet genoeg speldjes gebruikte en mijn knot uitzakte. ‘Milou, je hebt je eh… sok laten vallen.’) Vele methodes werkten echter niet bij mij, wat ik toeschreef aan mijn haar en vooral het feit dat het nogal veel is. Nu heb ik echter een manier ontdekt die juist bij bossig haar goed werkt. Terwijl veel vriendinnen na het te proberen eindigen met een zielig frutje op hun hoofd, loop ik rond met een nestje waar menig vogel jaloers op zou zijn.

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s