#149 MEREL

Dit weer op een vrije dag is natuurlijk heerlijk, maar het heeft ook zo zijn nadelen. Na te hebben gezwommen en in de zon te zijn opgedroogd waren Merel en ik nogal duf en besluitloos. Wat gingen we doen met onze vrije tijd? Die moest natuurlijk niet verspild worden, aangezien we morgen weer braaf in de schoolbanken zouden zitten. Vroeger was het makkelijk: je ging met de poppen spelen, knutselen, koekjes bakken… Keuzes genoeg. De besluitloosheid liet zich ook zien toen we foto’s gingen maken. Merel wilde (na licht aandringen) wel mijn model zijn, maar hoe die foto eruit zou komen te zien, daar hadden we geen idee van. Daarbij komt dat ze nogal een stuiterbal is. We probeerden wat actiefoto’s, maar Merel was steeds al het beeld uit voordat ik kon knippen. Toen een portret, wat in eerste instantie ook niet zo geslaagd leek. Toen we de foto’s gingen bekijken was ik er toch wel tevreden mee, en wist ik Merel ook over te halen. Niet dat dat heel moeilijk was. Ze vond het eigenlijk wel prima, en sinds ik meer mensen fotografeer ben ik daar absoluut beter in geworden.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s