#148 TRANSVERSE

Het is al weer even geleden dat ik meeging op een toertje in papa’s oldtimer cabrio, dat bleek vandaag wel. Want hoewel Mart en ik vroeger met gemak samen op achterin pasten, moest ik nu in mijn eentje al dwars over de achterbank. Instappen was een beetje lastig, maar toen ik eenmaal zat was het echt niet verkeerd. Maar met dit weer, zonnebril op, wind in mijn haren mag ik eigenlijk sowieso niet klagen.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s