#146 SUNNY BREAK

Zon en school gaan over het algemeen niet goed samen. Lokalen veranderen in snikhete sauna’s, en je concentreren is opeens heel lastig als het buiten zo’n fantastisch weer is of, nog erger, er een zwembad staat te glinsteren in de zon. In de pauze is het dan wel weer erg lekker: een bankje in de zon veroveren, zonnebril op en genieten. Ook zijn er opeens mensen die binnen de vijfentwintig minuten die onze pauze duurt ijs gaan halen bij de Appie en dat dan uitdelen! Sommigen uit vrijgevigheid, anderen voor de aandacht die ze krijgen (‘Aaaaah, mag ik ook een ijsje? Dan vind ik je echt heeeeel lief!). Al is dat wel weer over als je ijs op is…

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s