#145 AFTER SUN

Tsja, dat gebeurt er nou eenmaal als de zomer onverwachts begint. Voor wie geen flauw idee heeft waar ik het over heb: zie de rode streep op mijn rug. Vanmiddag zat ik heerlijk met mijn rug in de zon in de pauze. Die overigens niet zo lang is, waardoor ik dit niet verwacht had. ‘Ach ja, beetje na-het-zonnetje erop…’ zei ik tegen Colette en Daphne, die mijn rode rug opmerkten en vervolgens lachten. ‘He, na-het-zonnetje? Oh, aftersun! Dat klinkt best schattig eigenlijk.’ En toen besefte ik dat alleen wij thuis dat zeggen, met dank aan Na Het Zonnetje van Zwitsal. Wat we niet eens meer gebruiken trouwens, maar de term is achtergebleven.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s