#144 OOK WEL GEZELLIG

Het ene moment ga je in een kort broekje naar school, zwem je ’s middags, eet je voor het eerst weer buiten en is het 28 graden met een strakblauwe hemel. Dan beginnen er mensen dingen te zeggen als ‘Het is wel erg warm hè!’ (nee, nee, nee! Denk terug aan die vreselijke winter en geniet ervan!). Vervolgens ren je tijdens het avondeten vlug naar binnen waarna het begint te onweren. Op het moment van schrijven trillen de ramen en moet ik met mijn ogen knipperen door de bliksem. God straft onmiddelijk. Nou ja, straf. Ik zit dan wel voor de tv met kaarsjes en pantoffeltjes aan mijn voeten, maar de voorspellingen voor morgen zijn goed. Met dat in mijn achterhoofd is dit eigenlijk ook wel gezellig.

3 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s