#140 FIRST DIVE

Het is ieder jaar weer een belangrijk moment. Eerst moet de beslissing genomen worden: wanneer gaan we er weer aan beginnen? Vervolgens worden de weekenden gevuld met schrobben, hengelen, zuiveren en kikkers uit het water vissen. Ten slotte wordt Robbie, onze decadente zwembadrobot, nog ingezet en dan is het wachten op die ene mooie dag… en op het goede moment. Vlak nadat ik mijn haren gestijld had kondigde Mart aan de eerste duik te gaan nemen. Voor mij blijft het dus nog even bij pootje baden.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s