#139 COOL

Op bovenstaande foto zie je Julie, waarmee ik vandaag in Eindhoven was, en achter haar zie je de draaimolen waar Mart en ik heel wat rondjes in gemaakt hebben. Als we op de Markt iets gingen eten gingen we standaard even van tafel voor een ritje op een paard, een roze autotje of – als je geluk had, want die was altijd bezet – de politiewagen. Als we die bemachtigd had voelden we ons echt cool. Net als ik vandaag toen ik in mijn uppie op de fiets zat – oortjes in, zonnebril op – in één keer goed reed (heb ik ooit verteld over mijn richtingsgevoel, of eerder het gebrek eraan?), en met Julie door de stad struinde. Lekker lunchen, winkeltjes kijken en (ijs)thee op een terrasje. Maar zoals dat gevoel ophield als de draaimolen stopte gebeurde dat vandaag ook. Ik bedacht me dat papa toch naar de stad zou rijden en keek naar de dreigende grijze hemel. En zo eindigde ik – cool of niet – in de auto, met papa en mama voorin en mijn fiets achterop.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s