#138 TWIN SIS

Ik blijf het maar herhalen: foto’s van mezelf maken is niet mijn hobby. Ten eerste wil ik niet iedere maand eenzelfde soort portret maken, maar daarnaast is vooral het maken van de foto een dingetje. Want hoe doe je dat zonder statief of fotograaf? Natuurlijk zou ik iemand anders kunnen vragen om een foto te maken, maar dan breek ik één van mijn eigen regels – namelijk dat ik de foto zelf maak. Dus is het altijd weer hannessen en eindig ik vaak in een zwaar onhandige houding, op mijn knieën en met één arm in mijn nek. Om er vervolgens tijdens het terugkijken van de foto’s achter te komen dat er een vlek op mijn shirt zit, mijn haren er heel raar uitzien of er iets tussen mijn tanden zit.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s