#137 GIRLS NIGHT

Het is iets wat je altijd ziet in van die cliché meidenfilms. Een paar vriendinnen hangen verspreid door een totaal roze meisjeskamer: één op het bed, één in het knusse vensterbankje. Een ander zit tegen het bed aan en de laatste komt binnenlopen met dampende mokken thee. De vloer is bezaaid met tijdschriften, kleren en nagellakjes en op de achtergrond klinkt een nummer van meidenband X. Als het een oude film is komt er ook altijd zo’n koelkasttelefoon voorbij die ze volgens mij alleen in Amerika hadden. Of nu nog steeds hebben, maar ik denk het niet. Vandaag leek het alsof ik midden in zo’n film beland was, maar dan zonder het meidengekat en jongensdrama wat daarbij hoort. Carmen en ik creeërden onze eigen mini-spa, lakten onze nagels en bedachten om half tien dat we de film maar beter aan konden zetten omdat het anders wel heel laat zou worden. Achteraf was mijn kamer ook net zo’n troep als in de films, alleen moetsen wij het opruimen terwijl dat daar nooit lijkt te gebeuren.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s