#136 WHEELY

Een leven lang in een rolstoel moeten zitten lijkt me geen pretje. Een dag of een weekje lijkt me echter wel grappig en het heeft zo zijn voordelen. Veel langer moet het niet duren, want nadelen zijn er natuurlijk ook. Het tafereel hierboven, om maar een voorbeeld te noemen. Mensen willen je best even duwen, maar dumpen dan wel hun tas op je schoot. En alle mensen die achter je aan sjokken natuurlijk ook. Dat mensen je best even willen duwen is dan wel weer relaxed. Je wordt overal heen gereden zonder er ook maar iets voor te hoeven doen. Het feit dat sommige mensen de behoefte hebben om wheely’s met je te maken, of je ergens te parkeren en dan keihard weg te sprinten is natuurlijk minder leuk. Ja, één keer wel, maar als iedereen het één keer doet… Nog een nadeel, de meest voor de hand liggende: je zit daar niet voor je lol. Nee, je hebt een gebroken been, knie, enkel of teen en dat doet pijn. Kom je een keer in een rolstoel terecht dan heb ik nog een tip voor je: zet je over de pijn heen en ga naar de Efteling of een ander rolstoelvriendelijk pretpark. Zo heb je een beetje afleiding en hoef je nergens voor in de rij te staan.

2 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s