#134 WEEKEND PART ll

Om half negen begon het tweede deel van ons weekend met een gezamenlijk ontbijtje. Op weg naar Amsterdam (ja, we hebben vooral veel gereden dit weekend) bedachten we dat het misschien wel gezellig was om met mama koffie te drinken. Ze was daar toch ook, en het was natuurlijk moederdag. We spraken af in het hotel en dronken daar koffie en chocomel waarvoor de cacaobonen nog geplukt moesten worden. Ook speelde ik in de lobby een stukje op de piano die daar stond (‘Ah, toe nou. Een klein stukje maar!’) terwijl dat niet echt de bedoeling was. ‘Ik had niet gedacht dat je dat zou doen’ zei Elles achteraf. Ik ook niet. We bezochten het Olympisch Stadion voor nog een vast onderdeel van ons weekend, namelijk een museum. Daar lagen we ook nog even op de middenstip en toen reden we naar Wijk aan Zee om te blowkarten. De tweepersoonskar stond al klaar voor als ik het te eng zou vinden in mijn eentje, maar dat was niet nodig. Ik vond superleuk, ook al ging het soms hard, en ben niet eens omgevallen! We aten we bij Loetje in Oudekerk aan de Amstel en reden toen in een strakke tijd weer naar huis. Kan ik nog fijn mijn tas inpakken voor school morgen…

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s