#133 WEEKEND

Dit is alweer het derde jaar dat we ons weekendje vieren. Het begon met papa en mama die een weekend ergens naartoe gingen en Elles vroegen of wij bij hem konden slapen. Nu is het andersom: wij houden ons weekend en daarom gaan zij weg. Wat we zoal doen is niet in één zin te beschrijven. Waar we zin in hebben, dat vooral. Verder kijken we altijd een film (One for the Money in Pathé Eindhoven), kiezen we een nummer (Lloyd – Dedication to my Ex). Tot zo ver het vaste programma, de rest doen we morgen. Na de film maakte ik deze foto, want dat is natuurlijk deel van mijn vaste programma. Toen hadden we eigenlijk de hele avond nog… en besloten we naar Amsterdam te rijden om even hoi te zeggen tegen papa en mama, en dan weer terug te rijden. In Amsterdam troffen we twee zwaar verbaasde ouders, een prachtig uitzicht vanuit het restaurant waar zij zaten en ook nog alcoholcontrole. Gelukkig mochten we doorrijden en bemachtigden we nog een vast onderdeel van ons weekend: een BOB sleutelhanger als souvenir.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s