#130 YELLOW STAINS

Als je niet tegen geklaag kunt kan je dit beter niet lezen. Vandaag was namelijk een beetje een pechdag en ik heb de behoefte om mijn ergernis even te uiten. Mijn flesje lekte in mijn tas, door plattegrondwijzigingen zit ik nu ergens anders terwijl ik een hele fijne plek had en bij tekenen was mijn map met tekeningen, schetsen en sjablonen spoorloos verdwenen… Ook had iemand blijkbaar geen zin om zijn gemorste verf op te ruimen, waardoor ik er in de pauze achter kwam dat er op ongeveer al mijn kledingstukken gele vlekken zaten. En dat terwijl ík niet met gele verf gewerkt had. Ik heb kledingstukken waar al vlekken op zaten toen ik ze kocht, maar die zijn nooit zo groot en hebben vooral nooit de kleur van McDonalds mayonaise. Zucht. Op de wc probeerde ik de schade weg te boenen. Niet slim, want eenmaal thuis werd mij verteld dat ik het er nu juist ingewreven had. Mijn broek, blouse en top waren nog te redden, maar mijn fijne jasje, daar was geen beginnen aan. Gelukkig was ik de enige die er zo chagrijnig van werd. Mama was juist in een goede bui en beloofde me een nieuwe.

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s