#126 WHEN WE FEEL LIKE IT

 

Er zijn dingen die je nou eenmaal niet meer doet als puber. De grens van ‘wanneer nog wel/wanneer niet meer’ is niet heel duidelijk, maar ik denk dat ‘middelbare school’ dicht in de buurt komt. Of misschien beter ‘tweede klas’. In de eerste vond iedereen ons toch wel klein en nieuw en was het toch wel grappig om ons stiekem uit te lachen. Dan konden we net zo goed doen waar we zin in hadden, ook al zou dat misschien wat scheve blikken opleveren. Een paar bekende voorbeelden van dingen die je niet meer doet: met speelgoed spelen, bij je moeder op schoot zitten, met knuffels slapen of buitenspelen. Maar een Xbox is natuurlijk ook een soort speelgoed, ik zit niet meer op mijn moeders schoot puur uit praktische redenen (als in: het past niet meer), niemand slaapt meer met knuffels – maar stiekem toch wel – en ik ben net zoveel buiten als vroeger met al dat gefiets. We doen die dingen dus nog wel, maar op een andere manier, zonder dat iemand het weet of om een goede redenen. Of gewoon als we er zin in hebben, midden op de dag en midden op de stoep.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s