#118 KNOKKE

V.l.n.r. Merle, Babs en Colette.

Vandaag fietsten we vanuit Cadzand naar Knokke. We kwamen langs een broedgebied voor ooievaars, en plots stak er één de weg over. Die heb ik natuurlijk even vastgelegd (klik hier). Met wind tegen waren we in 40 minuten in hartje Knokke, de stad van dure auto’s en winkels van alle mooie merken. Die zitten natuurlijk in wel meer steden, maar de bewoners van Knokke zijn er volgens mij echt trots op. Het was op een doordeweekse dag niet druk, maar in een weekend met mooi weer zitten de strandtenten hartstikke vol en flaneren er vele mensen over de brede boulevard. We deden wat window-shopping, gingen af en toe ergens naar binnen en aten een Luikse wafel, zoals dat hoort als je in België bent. Nuchter en Hollands als we zijn, kochten we allemaal iets bij de H&M en gingen we (dit keer wind mee) met de fiets weer naar huis.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s