#117 HINK STAP SPRONG

Alle hoeken en gaten van de auto werden opgevuld met van alles en nog wat. Tassen met kleren, skates, eten, regenlaarzen, toilettassen en nog veel meer. Na een laatste check (hebben we alles? en iedereen?) vertrokken we. We kletsten, lachten, zongen heel hard mee met Adele en reden de zon tegemoet. Eenmaal aangekomen speelden we hink stap sprong naar het huisje achterin de tuin, waar we zouden slapen. Het gras was namelijk nog niet echt gras maar eerder zand, en van de houten planken waren er net niet genoeg. Dit drukte de pret niet, integendeel zelfs. Totaal melig bereikten we de overkant, mét koffers en al onze andere zooi. Vervolgens speelden we monopoly waarbij Colette en ik 150 euro ‘leenden’ om te kijken of Merle en Babs het zouden merken. Ze waren zo goed van vertrouwen dat ze rustig midden in het spel even wegliepen om wat spullen te halen. Natuurlijk merkten ze het wel en werden Colette en ik gestraft: na onze worp belandden we in de gevangenis. Ook deden we een poging tot skaten, een poging tot konijnen tellen en maakten we een strandwandeling. Na een film hink-stap-sprongen we door de kou naar ons huisje, kletsten we nog wat en vielen we na een lange dag in slaap.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s