SIGN OF LIFE

Ik weet dat sommigen van jullie elke dag even op mijn site kijken. Door de lieve reacties die ik krijg, via internet of in het echt, en doordat ik kan zien hoeveel bezoekers ik per dag heb (en ook uit welk land. Laatst had ik er opeens 13 uit Indonesie, heeft iemand een linkje doorgestuurd ofzo?). Ik vind het echt superleuk dat zo veel mensen mijn site volgen en probeer daarom ook elke dag trouw een stukje te uploaden. Nu zal het toch een paar dagen niet lukken. Ik ben namelijk in Zeeland en heb daar geen internet. Bovendien wil ik mijn medevakantiegangers niet lastigvallen met mijn geblog iedere dag. Wel maak ik gewoon iedere dag een foto, het project gaat door! Zondag ben ik weer terug en zal ik denk ik vier stukjes op één dag uploaden. Misschien maakt het je niet zoveel uit, maar wat moeten jullie wel niet denken als er hier drie dagen achter elkaar geen teken van leven verschijnt? Dat ik gestopt ben, iets veel ergers? Misschien ben ik de enige die aan zoiets zou denken, maar ik dacht, voor de zekerheid… Laat ik het maar even zeggen. 

4 comments

  1. Lieve Milou, een fijne vakantie toegewenst (ennuh……….. we kunnen hier niet wachten tot je terug bent om jouw mooie foto’s en leuke schrijfsels te bekijken :-)). Inge en Terah

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s