#112 IN ACTION 2.0

Sportfotografie is een vak apart. Je hebt maar één kans, moet in één keer goed schieten. Je kan moeilijk vragen of de spits even opnieuw wil scoren aangezien jij net te laat was met je camera. Er stonden dan ook een hoop onbruikbare foto’s op mijn camera vandaag aangezien ik, onervaren op het gebied van sportfotografie, vaak nét te laat was. Mijn teamgenoten waren me te snel af. Ook ontdekte ik dat foto’s van dichtbij veel indrukwekkender zijn dan die van veraf. Dat je beweging ziet op een stilstaand beeld, dat vind ik zo gaaf. Dat je de concentratie van iemands gezicht af kan lezen. Verstand op nul, zintuigen op scherp en maar één doel: winnen.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s