#110 ECKART IN CONCERT

Vorig jaar was ik niet geweest. Er deed niet echt iemand mee die ik kende, volgens mij kon ik ook niet. Maar dit jaar ging ik wel en daar ben ik blij om. Ten eerste was het heel gezellig aangezien er veel mensen uit mijn jaar kwamen kijken. Maar het punt van Eckart in Concert is natuurlijk de muziek. Daar kan ik lang of kort over zijn. De lange versie: twee meisjes uit mijn klas bezorgden me kippenvel met piano en zang, een jongen uit mijn klas speelde iets supergaafs op zijn blokfluit (dag suf imago van de blokfluit!) en verschillende mensen traden op met eigen liedjes. En die klonken dan ook echt goed. De korte versie: het was een superavond met veel enorm muzikale mensen. Diep respect voor hen: daar durven staan is één ding, en dan lukt het ze ook nog om hun zenuwen in bedwang te houden en het supergoed te doen.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s