#109 STRIPES

 

Er zijn van die dingen die ik elke dag wel zou willen dragen. Nou doe ik dat niet – dingen moeten toch in de was op een gegeven moment – maar als het zou kunnen… Dan zou ik elke dag streepjes dragen. Het is minder saai dan een wit t-shirt maar staat ook bij alles. Ik hoef alleen maar een onderkant te kiezen (zwarte broek, felroze, turqoise, spijker, rokje kan ook) schoenen (vaak All Stars maar soms zwarte laarsjes of hakken). Leren jasje erbij, een colbertje, of een lief beige vestje… Klaar ben ik. Nou maar hopen dat ik nooit presentatrice wordt: streepjes doen het niet zo goed op tv.

2 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s