#107 LIKE A LITTLE FLOWER

Ik fiets elke dag langs een grasveldje waar veel lieve bloemetjes staan en was al langer van plan ze te fotograferen. Vandaag besloot ik het ook daadwerkelijk te doen – het was koud, maar de zon scheen wel mooi. Ik zag dat die lieve bloempjes zich hadden dichtgevouwen om zich te beschermen tegen de kou. Hmm, dat zou ik ook wel willen kunnen. Toen ik vanochtend uit mijn warme bed moest komen, of toen ik terug naar huis fietste – het waaide keihard, wind tegen natuurlijk. Om mijn foto te maken ging ik op mijn buik in het gras liggen, want al eerder had ik ontdekt dat je zo de beste foto’s krijgt. Tegenover het grasveldje staan twee bejaardenflats. De meeste mensen die daar wonen zitten de hele dag voor het raam (en ik kan het weten: ik kom daar ’s ochtends en ’s middags langs en dan zitten ze er nog steeds) dus je kan je voorstellen dat ik redelijk wat bekijks had. Eenmaal weer thuis had ik het weer behoorlijk koud. Ik hoef niets meer te doen vandaag, dus ik kan me dan wel niet opvouwen als een schattig bloemetje, maar kan wel mijn pyjama aandoen en op de bank ploffen met een warme deken. Ik denk dat ik dan ongeveer hetzelfde effect bereik.

PS. Kijk even bij ‘& more’ voor een extra foto van vandaag!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s