#106 THE LITTLE THINGS

Me goed voelen zit hem in kleine dingetjes. Er zijn dingen waar voor gezorgd kan worden: leuke vooruitzichten bijvoorbeeld, of lieve mensen om me heen. Dat mijn haar leuk zit, ik er goed uitzie en mijn kleren lekker zitten. Een kwestie van plannen en afspreken. Andere dingen zijn niet beïnvloedbaar: het heeft vaak genoeg geregend wanneer ik dat écht niet wilde (oké, eigenlijk wil ik nooit dat het regent, maar dat even terzijde). Een dag kan voor mij helemaal perfect zijn door die kleine dingetjes. Heel soms gebeurt dat allemaal vanzelf (dat je uit bed rolt met een filmsterrenkapsel), maar ik ben er achter gekomen dat je meestal het heft in eigen handen moet nemen. Als ik iets belangrijks moet doen wil ik me niet druk hoeven maken om een t-shirt wat continu omhoog kruipt, of spijt hebben over die broek die wel leuk is maar nét iets te strak zit. Dus zorg ik dat dat niet gebeurt. Ik maak me mooi op, stijl mijn haar en trek mijn stoere leren jasje uit de kast, een paar mooie hakken erbij. Het zijn de kleine dingetjes die ervoor zorgen dat niets mijn moment meer kan verpesten.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s