#103 THREE FRIENDS

Als je een beetje een trouwe volger bent van mijn project, zou het je op kunnen vallen dat bepaalde mensen wel héél vaak op de foto staan. ‘Heeft Milou maar drie vrienden ofzo?’ Die vraag kan ik met ‘nee’ beantwoorden: ondanks dat het lieverds zijn (v.l.n.r Colette, Carmen en Mélina) zijn ze niet mijn enige vrienden. Waarom ze hier dan toch zo vaak voorbijkomen? Het is wel zo dat ik veel tijd met hen doorbreng aangezien ik bij hen in de klas zit, naast de één en achter de andere twee. En aangezien dit project een jaar uit mijn leven weergeeft vind ik het wel zo realistisch om ook de mensen te fotograferen die daar veel in voorkomen. Al klopt het beeld niet helemaal: sommige mensen willen liever niet op de foto omdat ze volgens zichzelf niet fotogeniek zijn, of liever niet met hun gezicht op mijn blog verschijnen. En dan moet ik daar natuurlijk respect voor hebben. Anderen wil ík niet op de foto hebben. Ik weet dat dit heel associaal klinkt, maar ik heb er zo mijn redenen voor. Na de honderdste keer een foto moeten maken (‘Nee, hier kijk ik raar. En hier al helemáál!) ben ik het vaak een beetje zat. En zo lastig ben ik niet hoor, ik snap best dat je er een beetje voordelig op wilt staan. Maar sommige mensen zijn nou eenmaal nooit tevreden. Drie bovenstaande vriendinnen gelukkig wel. Dit naast het feit dat ze alle drie knap, heel fotogeniek en gewoon fantastisch zijn. (Zij lezen dit ook en aangezien goede modellen zeldzaam zijn moet ik de mijne te vriend houden, dat snap je.)

 

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s