#100 NUMBER HUNDRED!

En zo belandde ik op dag honderd van mijn project. Eigenlijk zou ik iets speciaals zou moeten doen vandaag. Dag honderd, let’s celebrate! Zit ik alleen met een klein probleem: het is officieel de saaiste druilerigste dag van het jaar. Het mag dan wel Pasen zijn, de zon trekt zich er niets van aan. Ook zijn er spreekbeurten die gemaakt moeten worden, huiswerk wat gedaan moet worden en nog meer van dat soort leuke klusjes. Die doe ik dan maar even snel, waardoor ik wel nog veel tijd over heb om creatief bezig te zijn, foto’s te maken of piano te spelen. Ik ga natuurlijk niet op mijn vrije maandag – nota bene 2e paasdag én de honderdste dag van het jaar – de hele dag alleen maar saaie dingen doen. Mocht het toch niets worden, zorg ik dat ik op mijn volgende jubileum (dag 122, één derde van mijn project) in ieder geval wel iets spectaculairs doe. Of, en dat lijkt me nog het beste, ik maak gewoon van elke dag iets leuks.

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s