#95 OUTFIT

Ik doe dit niet elke dag hoor. Dat zou ik wel willen, maar soms vergeet ik het, of ik heb geen tijd. Heb ik die wel, en denk ik eraan, dan vind ik het fijn om ’s avonds mijn outfitje voor de volgende dag al bij elkaar te zoeken. Ik begin met één kledingstuk in mijn hoofd wat ik aan wil (want lang niet aan gehad, lekker zacht, of gewoon zin in) en daar combineer ik dan van alles mee. Staat het niet leuk, dan gooi ik het aan de kant, wat resulteert in een kamer vol met onopgevouwen kleding en her en der wat schoenen. Ook eindig ik (vaak pas na een half uur) met een setje kleren. Heerlijk is dat de volgende dag, als ik niet meer na hoef te denken over wat ik aantrek. ’s Ochtends ben ik moe, dus als ik dan iets uit moet kiezen kom ik niet verder dan de standaard combinaties die ik vaak draag. Dan voel ik me zo saai soms. Maar omgekeerd kan het ook voorkomen: dat ik mijn bed uit rol en denk ‘What where you thinking?’ Sommige dingen zijn gewoon te vrolijk om aan te trekken als ik zelf niet in een vrolijke bui ben. Nou maar hopen dat mijn humeur morgen goed is, anders ga ik waarschijnlijk in een spijkerbroek en een wit t-shirt naar school.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s