#92 DRIE KLEINE KLEUTERTJES…

…die stonden voor een hekje, op de familiedag van mijn moeders kant. Op de foto zie je twee achternichtjes en één neefje. Ze wilden voor mij best even met hun mooi geschminkte hoofdjes lief in de camera kijken, om vervolgens weer de trampoline te bestormen of met poppenwagen over het weiland te hobbelen. Dit is de tweede keer dat er zo’n familiedag is, en voor de tweede keer was het erg gezellig. We deden oud Hollandse spelletjes als pieperzwiepen (een soort aardappelvariant van spijkerpoepen), hoefijzerwerpen (‘Ja, kom maar iets dichterbij staan hoor meis. En nou nog een keer gooien. Goedzo!’) en sjoelen, maar dan iets moeilijker (‘Jawél, dat zijn gewoon 50 punten hoor.’). Daarna aten we met z’n allen, waarbij er een hoop gepraat, maar vooral gelachen werd. Ik zat tegenover mijn neefjes en nichtjes, en zag dat de schmink al weer langzaam vervaagde. Na het toetje waren hun gezichtjes echter meteen weer gekleurd, al was het deze keer met chocolade en vanille ijs.

2 comments

  1. Mooie site milou! Natuurlijk 1 april de mooiste, gna…

    Ik ga vaker kijken!

    Succes met je proefwerken en je snotteritis

    Gr. Mieke

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s