#84 IN ACTION

Er zijn nou eenmaal dingen die niet tegelijk kunnen. Leren en muziek luisteren lukt me nooit, dan ga ik vanzelf meezingen. Lachen en blazen kan ook niet tegelijk (al is dat wel heel grappig, probeer maar eens). Hockeyen en foto’s maken gaat ook niet goed samen, en dat is best jammer. Het is namelijk wel hetgene waarmee ik veel zaterdagen bezig ben, en daarom vind ik dat het hier een keer voorbij zou moeten komen. Vandaag speelde ik weer een wedstrijd. Na onze wedstrijd speelden er nog een paar teamgenootjes mee met een ander team. Ik stond langs de lijn en kon eindelijk eens een actiefoto maken. Weten jullie ook weer wat ik uitspook op mijn vrije zaterdagen.

Op de foto zie je trouwens Ilja, in het rood-wit.

One comment

  1. Mijn sgatje ilja in actie
    Ik was erbij toen je die fotos maakte je had daar voor een super goede wedstrijd gehockeyd sgat en je blog is super leuk al die fotos das egt leuk

    Xxx Denise

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s