#82 ANNOYING ME ALL DAY

Nadat ik me er de hele dag aan heb geërgerd (ik bleef hangen aan mijn sjaal, haar, panty, jurkje en aan de hand van een ongelukkig klasgenoot) maakte ik er maar een foto van. Niets zo irritant als een haaltje in je nagel. En bovendien, ik zou wel iedere dag kunnen schrijven over de lente, het heerlijke weer en alles wat daar mee te maken heeft. Maar dat wordt op den duur ook saai om te lezen.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s