#81 ON THE ROLL

Het begon wat stroef. Een beetje wiebelig, nog niet erg snel. Ik was zelfs moe toen ik na ongeveer twee kilometer neerplofte op een bankje. Ik had op een mooi uitzicht gerekend en had mijn camera bij me. Ik maakte een foto. Na een pauze ging het beter. We hadden wind in de rug, het gevoel weer in onze benen en de zon op ons gezicht. Ik kreeg weer het heerlijke gevoel dat ik altijd heb als ik skate. Er is wind, een mooie omgeving en niets waar je voor hoeft te stoppen. Soms lijkt het bijna alsof je vliegt.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s