#79 BACKGROUND NOISE

Ik denk dat meer mensen dit wel eens hebben. Je ligt in je bed, en kan maar niet slapen. Ene zij, andere zij. Je kijkt eens naar het plafond, neemt een slokje water, luistert naar de geluiden om je heen… stilte. Iedereen slaapt al. Heel ongezellig vind ik dat, het besef dat ik als enige nog wakker ben. Een beetje het ‘alleen op de wereld’ gevoel. Vroeger had ik dat ook al: als er beneden een feestje was, met al het geroezemoes van dien, viel ik als een blok in slaap. Hetzelfde geldt voor het geluid van stofzuigers of het een televisie in de woonkamer. Als iedereen al slaapt creëer ik het achtergrondgeluid maar zelf. Oortjes in, televisie aan en ik slaap meteen. Al moet ik wel een beetje selectief zijn: CSI en dancemuziek zijn niet echt bevorderlijk voor mijn nachtrust.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s