#76 UNUSUAL

Vandaag deed ik best wat ongewoonlijke dingen. Ik zaagde bij Cultuur met een figuurzaag een gat in een boek, en zou het je absoluut niet aanraden. Ik brak twee zaagjes, verbaasde me over het feit dat je niet achteruit kan zagen en hield mijn medeleerlingen van hun werk af (‘Zou je dit heel even kunnen vasthouden? Ja, en nu duwen. Nee iets meer naar voren. Ja sorry, ik heb mijn handen vol. Hè shit!’). Maar ik zaagde – tot ieders verbazing – niet in de tafel.  Ook was ik ongewoonlijk onactief bij de gymles. Eerst ging de helft van de klas binnen handballen, toen wisselden we om en mochten we buiten voetballen op het grasveld. Het was het achtste uur, we waren best moe, de zon scheen… Al snel lag iedereen op zijn rug in het zachte gras. En vandaag fietste ik de ongewoonlijke route. Oké, gisteren ook, wat hem iets minder ongewoonlijk maakt. Maar dat maakte geen verschil in hoe ongeloofelijk ik ervan aan het genieten was. Ik noem het niet ongewoonlijk genieten – dat is voor mij namelijk níet ongewoonlijk.

2 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s