#73 SPRING WILL COME

Ik heb eraan getwijfeld. Op de momenten dat ik nauwelijks daglicht meer zag (ja, ik overdrijf soms, wen er maar aan), door de sneeuw moest fietsen of mijn handen blauw waren van de kou. Ik heb gebaald toen ik terug kwam uit Curaçao en dacht dat het dan lente zou zijn, zoals ik dat ieder jaar weer denk. En dat dan ieder jaar niet het geval was. Ik heb eraan getwijfeld toen ik laatst zocht naar de schattige bloempjes die uit de grond zouden moeten komen, omdat ik wist dat ze geplant waren. Ik kon ze niet vinden. Gelukkig vertelde papa mij dit weekend dat ik dan waarschijnlijk niet goed gezocht had. Vandaag keek ik opnieuw en zag inderdaad prille paarse bloempjes hun kop opsteken uit de koude aarde. ‘Vrees niet!’ leken ze te roepen. ‘De lente zal echt wel komen.’

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s