#72 GIGGLES

Er zullen een hoop meisjes van mijn leeftijd zijn die dit herkennen. Er zullen ook een hoop ouders van meisjes van mijn leeftijd zijn die zich hier af en toe aan ergeren. Om over leraren van meisjes van mijn leeftijd nog maar niet te spreken. Ik heb het over zo hard lachen dat je er buikpijn van krijgt, vaak om de onbenulligste dingen. En als het dan lijkt alsof het over is hoef je elkaar maar aan te kijken en het begint weer opnieuw. Vooral in de klas is dit erg: zegt een leraar dat ik moet stoppen met lachen, dan lijkt dat opeens onmogelijk. Ik ga jullie hier niet vertellen waarom ik zoal de slappe lach heb. Dat soort dingen zijn totaal niet meer grappig als je het moet uitleggen aan iemand die er niet bij was. Toch benieuwd waarom Carmen en ik zo ’n lol hadden om haar knalgele telefoon? Zoek ‘bananaphone’ op op YouTube en je zal het snappen. Of misschien ook niet…

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s