#45 IT’S ME AGAIN

Mijn vorige zelfportret maakte ik ook op de 14e, en het leek me wel een goed plan om daar iets maandelijks van te maken. Niet omdat ik vind dat ik altijd zo fantastisch op foto’s sta (eerder het tegenovergestelde). Maar omdat het leuk is om terug te zien later. Over 10 jaar. Of 20. Ooit. Of misschien wel nooit, maar wat maakt het ook uit? Wel bedenk ik me nu dat het misschien egoïstisch overkomt, een foto van jezelf plaatsen op Valentijnsdag. Maar beter een beetje zelfliefde dan een minderwaardigheidscomplex, toch?

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s