#34 COLETTE & THE WIMP WINTER

‘Wat een watjes winter,’ zuchtte mijn vriendin Colette een week of twee terug. Geen extreme kou, geen sneeuw, ze had zeker gelijk. Niet dat ik het heel erg vond (zie 31 januari), dus ik vroeg of ze alsjeblieft wilde ophouden, en hoopte dat de weergoden haar niet gehoord hadden. Blijkbaar is haar opmerking toch aangekomen, alleen wat vertraagd. Want vandaag begon het rond een uur of 2 opeens te sneeuwen. Eerst zachtjes (‘Oh, leuk, het sneeuwt!’), maar toen begonnen er grotere vlokken te vallen, en lag er al snel een dik pak (‘Nee, moet ik straks door die sneeuw naar huis!’). Maar Colette vond het eigenlijk jammer (!!!) dat ze niet met de fiets was. Als er iemand géén watje is…

2 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s